FORRETNINGSUDVIKLING

Xresource Consulting Group skaber effektfuld forretningsudvikling og strategisk udsyn, der sikrer at visioner omsættes til handling hos vores kunder.

Alle vores konsulenter er erfarne ledere og rådgivere fra industrien, med et stort personligt netværk.

Denne erfaring har vi samlet omkring et “hands-on” forretningsudviklingskoncept, baseret på et skræddersyet forløb tilpasset den enkelte virksomhed. Dette kan være alt fra konkrete konsulentopgaver til længerevarende interim forløb.

Konceptet udspringer af behovet for ekstra hænder med erfaring og netværk til at udnytte virksomheders fulde potentiale.

Med virksomhedens ledelse i førersædet, hjælper Xresource Consulting Group bl.a. med forretningsudvikling, sparring og projektledelse, så visioner bliver ført ud i livet med økonomi og momentum som primære drivere.

Eksempler på vores ydelser inden for forretningsudvikling:

Realisering af vækstpotentialer
Virksomheder der mener de har et uudnyttet potentiale, mangler ofte tiden til planlægning, strukturering og vedligeholdelse af en forretningsplan.
Xresource Consulting Group har dokumenteret erfaring med struktureret forretningsudvikling og de nøglediscipliner det kræver, herunder struktur, ledelse og opfølgning.

Salg eller generationsskifte
Virksomheder der ønsker at blive solgt, fusioneret eller foretage generationsskifte.
Xresource Consulting Group har prøvet det før, og vi ved hvilke elementer der er vigtige ved værdiansættelse og hvad der gør en virksomhed attraktiv i salgsøjemed. Ud over at tilbyde udarbejdelse af virksomhedsprospekt, stiller vi vores professionelle netværk af revisorer, advokater og banker til rådighed, enten som direkte rådgiver eller ”second opinion”.

Hvor der er behov for oprydning, optimering eller turnaround, der giver hurtige og vedvarende resultater
Xresource Consulting Group har konkret erfaring i at gennemføre denne form for opgaver fra nogle af Danmarks største virksomheder (bl.a. Lego og Maersk). Vi har det rette mindset og know-how – gennem brug af lean og Six Sigma, ved vi hvilke områder, der skal fokuseres på for at opnå den ønskede effekt.

Ekspansion nationalt/internationalt
Virksomheder der ønsker at realisere et eksportpotentiale, men mangler eksporterfaring eller -netværk.
Xresource Consulting Group kan både gennemføre analysen inden du går i gang, og vi kan føre strategien ud i livet – både hvis det handler om forhandlernet, online salg eller partnerskaber.

Projektledelse og procesansvar
Virksomheder der er ambitiøse og har travlt, kan miste tålmodigheden i lange analyser og rapporter.
Xresource Consulting Group kan tilbyde solid sparring og de ekstra hænder der sikrer, at projekter og procesændringer hurtigt gennemføres og forankres i din organisation.

 

Kontakt os for at høre mere om mulighederne med forretningsudvikling og optimering af din virksomhed – eller send os din forespørgsel direkte herunder:

KONTAKT

Lars Buchardt - Seniorkonsulent, CEO
Lars Buchardt - Seniorkonsulent, CEOTelefon: 4030 7788
Nicolas Jøns Larsen - Seniorkonsulent
Nicolas Jøns Larsen - SeniorkonsulentTelefon: 2065 3707