INTERIM LEDELSE

Oplever din virksomhed allerede kraftig vækst? Er ledelseskapaciteten i virksomheden overbebyrdet, men du ønsker at se effekten af en ny ledelsesfunktion inden du fastansætter? Kunne du godt bruge en erfaren leder der hjælper til i den daglige drift? Så er interim ledelse en god og fleksibel løsning for dig.

Med en interim leder fra Xresource Consulting Group skaber du ledelsesrum og fokus på det som er vigtigst for din virksomhed, og derigennem opnås hurtigere resultater, robust risikostyring, samt tilførelse af erfaring og faglighed, der sikrer kompetenceløft og effektiv eksekvering.

Et typisk samarbejde omkring interim ledelse tager udgangspunkt i netop din virksomheds situation, og varierer gerne fra 1 til 3 faste dage om ugen i din virksomhed. Efter en kort opstartsfase er den interime leder klar til at indgå i driften på top- eller mellemlederniveau. Gennem løbende dialog mellem konsulent og virksomhed udvikles samarbejdet i den retning virksomheden finder det mest gavnligt. Ønsker virksomheden i sidste ende at udvide stillingen til en fast fuldtidsstilling, deltager konsulenten i såvel rekrutteringsforløb som overdragelse af opgaver og know-how til den nye kollega.

Interim ledelse er en populær og ofte anvendt teknik i erhvervslivet, hvilket især skyldes følgende:

  • Nem adgang til erfarne ledere
  • Hurtig opstart sammenlignet med almindelige rekrutteringsprocesser
  • Effektiv hands-on tilgang til virksomhedens aktuelle udfordringer
  • Mere rationel tilgang til driften og nødvendige forandringer
  • God ROI for virksomheden

 

Kontakt os for at høre mere om mulighederne med interim ledelse i din virksomhed – eller send os din forespørgsel direkte herunder:

KONTAKT

Lars Buchardt - Seniorkonsulent, CEO
Lars Buchardt - Seniorkonsulent, CEOTelefon: 4030 7788
Nicolas Jøns Larsen - Seniorkonsulent
Nicolas Jøns Larsen - SeniorkonsulentTelefon: 2065 3707