REKRUTTERING

Xresource Consulting Group har succes med Intelligent Search & Selection

Vi har i en lang årrække hjulpet kunder og samarbejdspartnere med at finde den helt rigtige nøglemedarbejder i forbindelse med igangværende forandringsprocesser, og vores team har erfaring fra over 1.000 ansættelser.

Metoden vi anvender hedder Intelligent Search & Selection og forløber i korte træk som følger:

  • Den pågældende afdeling analyseres og medarbejderne testes for nærmere beskrivelse af de forskellige personlighedsprofiler.
  • Vi udarbejder en oversigt over relevante arbejdsgange og processer, hvor de forskellige personlighedsprofiler interagerer.
  • Vi danner et eksaktbillede af den profil der passer til afdelingen og den konkrete stilling.
  • Herefter bruger vi vores omfattende professionelle netværk til at afdække markedet indenfor f.eks. ledere, økonomer, Key Account Managers, salgs- og marketingchefer m.fl.
  • Vi tester kandidaterne grundigt inden vi til sidst præsenterer dig for den helt rigtige kandidat og rådgiver om selve ansættelsesprocessen.

Det skal understreges, at vores konsulenter er tidligere direktører og afdelingsledere, og derfor kan de i højere grad end den klassiske HR-konsulent identificere sig med din virksomheds situation og rekrutteringsbehov.

Tidligere har Xresource Consulting Group typisk gennemført denne proces som en del af et etableret kundeforløb, men fremover tilbydes denne ydelse til alle virksomheder med det rette behov.

Vi kalder det Intelligent Search & Selection – og vi glæder os til også at hjælpe din virksomhed!

 

Employer branding: Gør det lettere at rekruttere næste gang

Employer branding handler om at positionere virksomheden som en attraktiv arbejdsplads overfor forretningskritiske medarbejdersegmenter. Typisk planlægges employer branding-aktiviteter forud for en større rekrutteringsproces, men da branding af såvel mærkevarer som virksomheder er et ”langt, sejt træk”, oplever mange virksomheder ikke den ønskede effekt af deres investering.

Udover rekruttering tilbyder Xresource Consulting Group også et skræddersyet employer branding-forløb, der har til formål at løfte virksomhedens evne til at tiltrække kvalificerede nøglemedarbejdere i fremtiden.

 

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for rekruttering og employer branding til din virksomhed – eller send os din forespørgsel direkte herunder:

KONTAKT

Lars Buchardt - Seniorkonsulent, CEO
Lars Buchardt - Seniorkonsulent, CEOTelefon: 4030 7788