VI SÆTTER HANDLING BAG ORD

Alle virksomheder har strategier, planer og mål, der er skrevet ned i dokumenter og præsentationer – men mange har også svært ved rigtig at gøre noget ved det, når de daglige rutiner samtidig skal passes.

Xresource Consulting Group er erfarne ledere og rådgivere specialiseret i udvikling og eksekvering, samlet om et solidt “hands-on” koncept.

Konceptet er blevet til efter mange års erfaring med ledelse i erhvervslivet og udspringer af behovet for ekstra hænder med erfaring og netværk til at udnytte virksomheders fulde potentiale.

Med virksomhedens ledelse i førersædet hjælper Xresource Consulting Group med styring og prioritering af projekter og processer, og derved sikres en bedre retning, tid og økonomi.

Få en dialog med Xresource Consulting Groups seniorkonsulenter Lars Buchardt, Nicolas Jøns Larsen, André Dommer og Søren Møller om vejen til det ønskede mål.

KONSULENTER

Lars Buchardt
Lars BuchardtSeniorkonsulent, CEO
Lars Buchardt har stor erfaring med forretningsudvikling og -implementering på tværs af en række brancher. Med afsæt i sit speciale indenfor ledelse og finansiering, arbejder Lars blandt andet med IT-selskaber, handelsvirksomheder og private virksomheder indenfor sundhedssektoren. Hertil kommer daglig kontakt og tæt samarbejde med en række banker, advokater og revisorer. Lars har tidligere været ansat i Fritz Schur Gruppen A/S, Bacardi-Martini Danmark A/S, J.F. Hillebrand A/S, og Hapag Lloyd.

E-mail: lb@xcg.dk
Telefon: +45 70 28 44 88

Nicolas Jøns Larsen
Nicolas Jøns LarsenSeniorkonsulent
Nicolas Jøns Larsen er specialist i udvikling af forretnings-strategier, markedsføring og afsætning. Nicolas har 20 års salgserfaring fra danske og internationale virksomheder, og har de seneste 10 år arbejdet med ledelse, digitale medier og integreret markedsføring. Med erfaring fra +1.000 marketingkampagner rådgiver Nicolas om digitale platforme, salgs- og marketingkampagner samt udvikling af fagmesser og konferencer. Tidligere har Nicolas bl.a. været ansat som kommerciel leder i Berlingske Media, Mediehuset Ingeniøren og Krones (Tyskland).

E-mail: njl@xcg.dk
Telefon: +45 70 28 44 88

Søren Møller
Søren MøllerSeniorkonsulent
Søren er en erfaren leder med fokus på at skabe værdi gennem mennesker, networking, partnerskaber og eksekvering. Med sin lange erfaring inden for industri, corporate finance, kapitalfonde, venturekapital og bankvæsen i såvel børsnoterede, privatejede som offentlige virksomheder, har Søren arbejdet med strategi, forretningsudvikling, kommunikation samt kapitalmarkedstransaktioner og M&A i nordiske og internationale modne markeder samt vækstmarkeder. Sørens 30 års erfaring kommer fra ledelseshverv i virksomheder som EKF (Eksport Kredit Fonden), ISS, Maj Invest Equity, Handelsbanken Capital Markets, Berendsen, Burmeister & Wain og DFDS.

E-mail: sm@xcg.dk
Telefon: +45 70 28 44 88

André Dommer
André DommerSeniorkonsulent
André Dommer er Seniorrådgiver med mere end 15 års ledelseserfaring som CEO, COO, samt i flere bestyrelser. André er specialiseret i operationel drift med fokus på ledelsesteam, vækst, salg, nøgleprocesser og effektivisering. Styrkerne ligger desuden i strategisk analyse, commercial due dilligence samt udarbejdelse og implementering af forretningsplaner og strategier. André har haft ansvar for såvel udvikling af diverse nye IT produkter, som flere virksomhedsopkøb og efterfølgende integration, der har resulteret i 5 Gazelle-priser for vækst, via kommerciel, analytisk og strategisk tilgang.

E-mail: ad@xcg.dk
Telefon: +45 70 28 44 88

Camilla Vestergaard
Camilla VestergaardAdministration og økonomi
Camilla Vestergaard er ansvarlig for administration og økonomi i Xresource Consulting Group. Alle henvendelser angående fakturering og betaling rettes direkte til Camilla.

E-mail: finance@xcg.dk
Telefon: +45 70 28 44 88