VI SÆTTER HANDLING BAG ORD

Vi har samlet en liste af gode eksempler på, hvor vi kan gøre en forskel og hvorfor vi er kompetente til netop den type opgaver

Xresource Consulting Group leverer ekstra handlekraft til eksekvering af planer gennem sparring og “hands-on” styring af projekter og processer fra en stabsfunktion under ledelsen, som interim ledelse med dagligt ansvar og/eller som bisidder ved forhandlinger.

Har du spørgsmål eller en konkret problemstilling, der ikke er nævnt her, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog.

Virksomheder der mener de har et uudnyttet potentiale mangler ofte erfaring med planlægning, strukturering og vedligeholdelse af en forretningsplan.

Vi har dokumenteret erfaring med struktureret forretningsudvikling og de nøglediscipliner det kræver, herunder struktur, ledelse og opfølgning.

Virksomheder der ønsker at blive solgt, fusioneret eller foretage generationsskifte.

Vi har prøvet det før og ved hvilke elementer der er vigtige ved værdiansættelse, og i salgsøjemed, hvad der gør en virksomhed “lækker” i købers øjne. Vi stiller samtidig vores professionelle netværk i form af revisorer, advokater og banker til rådighed, enten som direkte rådgiver eller ”second opinion”.

Hvor der er behov for oprydning og turnaround, der giver hurtige resultater.

Vi har mange års erfaring med gennemførelse af turnarounds i nogle af de største virksomheder herhjemme (bl.a. fra Lego og Maersk). Vi har det rette mindset – vi tænker holistisk og ved hvilke “håndtag”, der skal trækkes i for at opnå de største effekter.

Virksomheder der ønsker at realisere et eksportpotentiale, men som mangler eksporterfaring eller -netværk.

Vi kan udfærdige analysen inden du går i gang og vi kan føre strategien ud i livet – både hvis det handler om forhandlernet, online salg eller partnerskaber.

Virksomheder der er ambitiøse og har travlt, kan miste tålmodigheden i lange analyser og rapporter.

Vi kan tilbyde support, der sikre at projekter og procesændringer gennemføres og forankres i din organisation hurtigt og smertefrit.