REKRUTTERING

Når andre har givet op finder Xresource Consulting Group den helt rigtige kandidat til jobbet!

Med mere end 20 års erfaring inden for virksomhedsledelse, organisationsudvikling og rekruttering, er Xresource Consulting Groups rekrutteringskoncept gennemprøvet og baseret på et stærkt og professionelt netværk blandt virksomheder og kandidater i hele Norden.

  • Indledningsvis afdækker vi kundens behov for kompetencetilførsel gennem en grundig analyse af virksomhedens kultur, jobindhold samt forventninger.
  • Der udarbejdes en personprofil, hvorefter vi afsøger markedet for relevante kandidater. Vi afdækker de identificerede kandidaters interesse i jobbet og gennemfører en screening, med fokus på faglige og personlige kompetencer ift. jobbet.
  • Herefter foretager vi interviews og tester de potentielle kandidaters personprofil via PI (Predictive Index). Sammen med de indsamlede informationer om kandidatens faglige baggrund og hidtidige karriere, udarbejdes der en samlet profil på kandidaten, der efterfølgende gennemgås med kunden.
  • Er der et match, vil vi arrangere et første møde mellem kandidaten og virksomheden. Typisk præsenterer vi et felt bestående af tre til fire kandidater.
  • Dernæst foretages en referenceanalyse på de kandidater, virksomheden ønsker at gå videre med. Når den ønskede kandidat bliver udvalgt, tilbyder vi også udarbejdelse af kontrakter.
  • Efter ca. 3 måneders ansættelse kontaktes kunde og kandidat med henblik på et opfølgningsmøde. Her ønsker vi at sikre, at forventningerne mellem kandidat og virksomhed gensidigt er blevet indfriet.

 

Employer branding: Gør det lettere at rekruttere næste gang

Employer branding handler om at positionere virksomheden som en attraktiv arbejdsplads overfor forretningskritiske medarbejdersegmenter. Typisk planlægges employer branding-aktiviteter forud for en større rekrutteringsproces, men da branding af såvel mærkevarer som virksomheder er et ”langt, sejt træk”, oplever mange virksomheder ikke den ønskede effekt af deres investering.

Udover rekruttering tilbyder Xresource Consulting Group også et skræddersyet employer branding-forløb, der har til formål at løfte virksomhedens evne til at tiltrække kvalificerede nøglemedarbejdere i fremtiden.

 

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for rekruttering og employer branding til din virksomhed – eller send os din forespørgsel direkte herunder:

KONTAKT

Lars Buchardt - Seniorkonsulent, CEO
Lars Buchardt - Seniorkonsulent, CEOTelefon: 4030 7788
Jens Röhme - Seniorkonsulent
Jens Röhme - SeniorkonsulentTelefon: 2060 7974
Nicolas Jøns Larsen - Seniorkonsulent
Nicolas Jøns Larsen - SeniorkonsulentTelefon: 2065 3707